Vi producerer hver dag et stort udvalg af frisklavede ispinde i butikken på Olufsvej 6 på Østerbro. Men du kan også få en OLUFs ispind andre steder i landet, nogle steder kan være sæsonbaserede.

Husumgade 50, 2200 København N.

Dette grønne hjørne er et marked, som har en velkendt lækker brunch. Udover dette har de et stort sortiment af alt fra små økologiske bolcher, eksotiske varer og frugt og grønt. Stefanos har massere af kvalitetsvarer fra Danmarks bedste producenter.

Griffenfeldsgade 17, 2200 København N.

Depanneur er et Quebec-fransk udtryk for kiosk. Depanneur skiller sig dog alligevel lidt ud fra en kiosk, den har selvfølgelig det du står og mangler, men tit også lige lidt ekstra. Der er de hakkede tomater, men der er også fyldt med overraskelser.

 

Jagtvej 72, 2200 København N.

Odensegade 3, 2100 København Ø

Mokkariet er et kaffehus for feinschmeckere, hvor der serveres kaffe og the af allerhøjeste kvalitet. Derudover tilbyder de et udvalg af morgenmad, smoothies, shakes, chokolader og hjemmebagte kager som bliver produceret i deres eget bageri.

Roestoftvej 8, 5600 Faaborg.

Cafeen drives af 4 unge drenge. De serverer Italiensk mad med dansk DNA og har fokus på kvaliteten. Vinkortet er kort og godt, øllen ligeså. De har med garanti noget til enhver smag og man er garantere en god oplevelse i hyggelige rammer.

 

Cafeen Depanneur på SMK levere den gode kaffe og god mad, som folk ikke skal vente i halve timer på, og til en pris, hvor alle kan være med. De har deres eget kaffemærke, egne øl og maden i køkkenet er lavet i samarbejde med kokke, som laver alt fra bunden og friskt hver dag. Et museumsbesøg kræver både tid og fordybelse – men der skal også være tid til forfriskninger og, ja, kunst-pausen.

 

 

Vil du være forhandler af vores ispinde?

Har du en café eller lignende, så leverer vi gerne frisklavede ispinde til din butik. Vi er åben for bestillinger hele året.
Kontakt os i dag på telefon på 27 59 38 36 eller info@olufs.dk, hvis du vil bestille eller høre mere.